vahemikus 8-13 oktoober tehtud tellimused postitatakse 14. oktoobril

Tasuta tarne pakiautomaati alates 49€ tellimusest

Multirulli ritv Rapala RedX Pike Casting

133,90 158,90 

RedX ritvade näol on tegemist Rapala ritvade eksklusiivse ühekordse eriseeriaga!

1+1 sec ridvad ei käi keskelt pooleks, vaid käepideme juurest. See tähendab pikemat transpordiasendit, aga palju paremat ridva toimet.

Soovitus:
198cm H 20-80g 1+1 sec sobib hästi live anduriga koha või haugi püügiks suuremate kummilantidega või haugipüügiks jerklantidega, Hea lühike ritv, lühikesteks täpisvisete tegemiseks.
198cm XH 40-130g 1+1 sec sobib hästi live anduriga püügiks eriti suurte lantidega ja suurte kalade ära haakimiseks, aga ka suurte ja raskete jerklantidega püügiks.
234cm XH 40-130g 2sec on universaalsema pikkuse ja testiga ritv, mis on sobilik eelkõige haugi püügiks suuremate lantidega
244cm XXH 56-170g 1+1 sec on võimas ritv, millega loobid ka kõige suuremaid lante ning haagid ära ja juhid ka kõige suuremaid kalu, ideaalne valik trofeekala püügiks
251cm XH 40-130g 2sec on ideaalne valik suurte kummilantidega püügiks, pikem ritv tagab sujuvamad ja pikemad visked

Rapala Redx Pike Casting – powerful casting rods from the legendary Scandinavian brand. They are specially designed for pike fishing with large lures. The rods have the appropriate power, which will help you perform an effective hook set and confidently play out a large fish.

The blank of Rapala Redx Pike Casting is made of modern composite material, which allowed to achieve low weight and high strength of the rods. They are equipped with high-quality guides, which are adapted for the use of thick cords.

The Rapala Redx Pike Casting has a handle made of high-quality cork.

  • 30/40T premium high module carbon
  • CSX construction
  • Fuji new concept K-alconite
  • Fuji VSS reel seat
  • Premium Cork + rubberized cork grip inserts
  • Original Rapala design
  • Fuji ECS and Fuji PLS + Back Stop (For PIKE models!)

Scroll to Top

Giidiga kalapüük ootab Sind!